skip to Main Content
Gratis afhentning i vores malingsfabrik    Levering hver torsdag eller fredag.
Prisfald: 50% rabat på 2,5 liter, alle farver undtaget ekstrahvid og rosenkvarts. Prisen efter rabat: kr. 224
Prisfald: 35% rabat på 9 liter, alle farver undtagen rosenkvarts. Prisen efter rabat: kr. 779
Vores webbutik fungerer ikke lige nu. Indtil den igen er klar, kan du bestille varer på email: dorteussing@gmail.com eller tlf: 41569804.

Hvad er VOC?

Maling kan indeholde organiske opløsningsmidler og andre sundhedsskadelige stoffer. En del af disse stoffer vil afgives i luften og dampe ud fra væggen, når malingen tørrer og hærder.

Har du brugt en maling, der indeholder flygtige organiske forbindelser / VOC-er (Volatile Organic Compounds), kan disse stoffer – ved afgasning – være sundheds- og miljøskadelige, og give luftvejslidelser hos mennesker.

Vælg derfor en maling med det lavest mulige VOC-indhold, som er 0 gram per liter.

Vores maling indeholder naturligvis ingen VOC.

Levende farver - helt uden brug af sort

Per og Dorte, som kender vores maling i hver enkelt detalje, har sammen med farvemesteren, Malene Bach, skabt en række smukke farver til dine vægge.

Farverne er skabt med pigmenter fra jordfarveskalaen hos Center for Bygningsbevaring i Raadvad. Uden brug af sort, for at give farven mere varme, dybde og refleksion.

Støvet gråblå – Vinterhimmel

Vinterhimmel er en sart, støvet grå-blå farve.

Til Vinterhimmel bruger vi Naturhvid væg-og loftmaling som base, og farven er udviklet på pigmenterne: Brændt Umbra og Ultramarinblå. Pigmenterne er begge fra den klassiske jordfarveskala hos Center for Bygningsbevaring i Raadvad.

I vores farver har vi valgt ikke at bruge sort pigment, da det giver et mere levende, afvekslende farveudtryk i rummet.

 

[modula id=”2626″]

Støvet gul – Morgengry

Farven har et støvet gul, varmt udtryk.

Naturhvid væg- og loftmaling er brugt som base for Morgengry. Farven er skabt på pigmenterne: Lys Grønjord, Berlinerblå og Lys Gulokker – uden brug af sort pigment. Alle pigmenterne er hentet fra den klassiske jordfarveskala hos Center for Bygningsbevaring i Raadvad.

 

[modula id=”2625″]

Støvet grøn – Kongelys

Vores farve, Kongelys, har et støvet, grøn-gråt udtryk. Som base har vi brugt Naturhvid væg- og loftmaling. Farven er udviklet på pigmenterne: Lys Grønjord, Berlinerblå, Rødokker og Rå Terra di Siena. Alle de brugte pigmenter er hentet fra den klassiske jordfarveskala hos Center for Bygningsbevaring i Raadvad.

 

[modula id=”2624″]

Støvet rosa – Rosenkvarts

Vores farve, Rosenkvarts, har et sart, støvet rosa udtryk. Til Rosenkvarts bruger vi Naturhvid væg- og loftmaling som base. Farven er udviklet på pigmenterne: Gulokker, Engelskrød, Berlinerblå og Rå Terra Di Siena – uden brug af sort pigment. Alle pigmenter er hentet fra den klassiske jordfarveskala hos Center for Bygningsbevaring i Raadvad.

 

[modula id=”2623″]

Farvemesteren Malene Bach

Vores farvepalet er skabt i samarbejde med farvemester og kunster, Malene Bach. Malene har en indgående viden om pigmenter og farver – hun er oftest selv med ved blanding af farver. Hun står bag farvesætning af en lang række anerkendte bygninger i Danmark og udland – så som Nørrebro Park Skole og Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet (tidligere kaldt Klima-, Energi- og Bygningsministeriet).

Malene modtog Dansk Malermestres Farvepris i 2012 og i 2020. I 2012 fik hun prisen for sin farvesætning på Nørrebro Park Skole. I efteråret 2020 blev hun belønnet for sit arbejde på Lundehusskolen i Emdrup.

Læs mere om Malene Bach på https://malenebach.dk/about

Klassisk farvekomposition

Vores farver er inspireret af de gamle farveserier fra Københavns Malerlaug, der tager udgangspunkt i den klassisk måde at farvesætte rum – både i nuancer og komposition.

Farverne er valgt med omhu og omtanke. Nøjagtigt doseret og afstemt, hvilket giver et levende udtryk, der på intet tidspunkt bliver anmassende eller opleves ligegyldigt. Farverne er alle udviklet ud fra naturlige pigmenter – uden brug af sort, for at give farverne mere dybde og liv. Farvepaletten er skabt og sammensat, således at alle de skønne farver kan kombineres og bruges sammen, men sikkerhed for et afbalanceret resultat.

Back To Top