skip to Main Content
Gratis afhentning i vores malingsfabrik    Levering hver torsdag eller fredag.
Prisfald: 50% rabat på 2,5 liter, alle farver undtaget ekstrahvid og rosenkvarts. Prisen efter rabat: kr. 224
Prisfald: 35% rabat på 9 liter, alle farver undtagen rosenkvarts. Prisen efter rabat: kr. 779
Vores webbutik fungerer ikke lige nu. Indtil den igen er klar, kan du bestille varer på email: dorteussing@gmail.com eller tlf: 41569804.

Kan vi hjælpe dig?

Per Sørensen

Per er vores malingsnørd. Han har samlet alverdens viden – og dokumentation – om de forskellige stoffers påvirkning af hinanden. Derfor er vi sikre på de råvarer, vi bruger. Vi ved, hvordan de reagerer i malingen, og hvordan de påvirker indeklimaet. Sammen med Dorte udvikler Per vores naturmalinger. Finder de mest miljøvenlige råvarer, som er skånsomme for dig og omgivelserne.

Har du brug for at vide mere om, hvad malingen indeholder – og dens påvirkning af indeklimaet, så er det Per du skal gå til.

telefon: 2634 6515

Dorte Ussing

Dorte er vores troldkvinde. Hun tryller råvarer og indholdsstoffer om til miljøvenlige malinger – der er nemme at arbejde med og gode for indeklimaet. Hun omdanner kraftfulde pigmenter til skønne, smagfulde farver, der giver personlighed og liv til rummet.

Sammen med Per udvikler Dorte vores naturmaling og farver.

For os er det sund fornuft at undgå kemi, som er skadelig for dig og din bygning. Det giver mening at begrænse brugen af stoffer i hverdagen, hvor vi ikke – fuldt ud – kender deres indvirkning på os.

Vores malinger er skabt som et bedre alternativ til konventionelle malerprodukter. Udviklet som en reaktion på VOC, MI og lignende konserveringsmidler – og deraf resulterende allergier.

Så om det er miljøbevidsthed, ønsket om at renovere din bolig med respekt for tradition eller om du har problemer med allergi i din hverdag – og bolig, så står vi altid klar til at hjælpe dig til at finde de gode løsninger hos os.

Rigtig god arbejdslyst!

Back To Top