skip to Main Content
Gratis levering ved køb over kr. 750,00     Gratis afhentning i vores malingsfabrik    Levering hver torsdag eller fredag

Kan vi hjælpe dig?

Pia Dall

Er du kommet i tvivl med hensyn til din ordre? Måske vil du gerne vide, hvornår den kommer, eller bestille en ekstra farveprøve. Pia er den helt rigtige at gå til med alle praktiske spørgsmål omkring bestilling og levering. Hun kender svarene på de fleste spørgsmål, og hvis ikke, så er hun altid kvinde for at finde det rigtige svar – eller den gode løsning.

email: Pia@aerlik.dk
telefon: 2634 6504

Per Sørensen

Per er vores malingsnørd. Han har samlet alverdens viden – og dokumentation – om de forskellige stoffers påvirkning af hinanden. Derfor er vi sikre på de råvarer, vi bruger. Vi ved, hvordan de reagerer i malingen, og hvordan de påvirker indeklimaet. Sammen med Dorte udvikler Per vores naturmalinger. Finder de mest miljøvenlige råvarer, som er skånsomme for dig og omgivelserne.

Har du brug for at vide mere om, hvad malingen indeholder – og dens påvirkning af indeklimaet, så er det Per du skal gå til.

telefon: 2634 6515

Dorte Ussing

Dorte er vores troldkvinde. Hun tryller råvarer og indholdsstoffer om til miljøvenlige malinger – der er nemme at arbejde med og gode for indeklimaet. Hun omdanner kraftfulde pigmenter til skønne, smagfulde farver, der giver personlighed og liv til rummet.

Sammen med Per udvikler Dorte vores naturmaling og farver.

Laila Skipper Nordby 

Vil du gerne vide mere om Ærlik? Kunne du måske tænke dig at blive kunde eller forhandler? Eller går du rundt med nogle ideer, som du gerne vil dele med os? Så er Laila den helt rigtige at gå til. Hun kender forretningen, ved hvor vi er på vej hen og vil altid rigtig gerne dele, få nye tanker og erfaringer.

email: Laila@aerlik.dk
telefon: 2330 2081

For os er det sund fornuft at undgå kemi, som er skadelig for dig og din bygning. Det giver mening at begrænse brugen af stoffer i hverdagen, hvor vi ikke – fuldt ud – kender deres indvirkning på os.

Vores malinger er skabt som et bedre alternativ til konventionelle malerprodukter. Udviklet som en reaktion på VOC, MI og lignende konserveringsmidler – og deraf resulterende allergier.

Så om det er miljøbevidsthed, ønsket om at renovere din bolig med respekt for tradition eller om du har problemer med allergi i din hverdag – og bolig, så står vi altid klar til at hjælpe dig til at finde de gode løsninger hos os.

Rigtig god arbejdslyst!

Back To Top