skip to Main Content
Gratis afhentning i vores malingsfabrik    Levering hver torsdag eller fredag.
Prisfald: 50% rabat på 2,5 liter, alle farver undtaget ekstrahvid og rosenkvarts. Prisen efter rabat: kr. 224
Prisfald: 35% rabat på 9 liter, alle farver undtagen rosenkvarts. Prisen efter rabat: kr. 779
Vores webbutik fungerer ikke lige nu. Indtil den igen er klar, kan du bestille varer på email: dorteussing@gmail.com eller tlf: 41569804.

Sund fornuft at undgå skadelig kemi

Vi har gjort det til vores opgave at udvikle maling – og malingsystemer – der forebygger allergiske reaktioner, og bidrager til et forbedret indeklima. En opgave vi har arbejdet med de sidste 40 år.

For os er det sund fornuft at undgå kemi, som er skadelig for dig og din bygning. Det giver mening at begrænse brugen af stoffer i hverdagen, hvor vi ikke – fuldt ud – kender deres indvirkning på os.

Derfor er vores malinger skabt som et bedre alternativ til konventionelle malerprodukter. Udviklet som en reaktion på VOC, MI og beslægtede konserveringsmidler – og deraf resulterende allergier.

Om det er miljøbevidsthed, ønsket om at renovere din bolig med respekt for tradition eller om du har problemer med allergi i din hverdag – og bolig, så står vi altid klar til at hjælpe dig til at finde de gode løsninger hos os.

Rigtig god arbejdslyst!

Hvad er VOC?

Maling kan indeholde organiske opløsningsmidler og andre sundhedsskadelige stoffer. En del af disse stoffer vil afgives i luften og dampe ud fra væggen, når malingen tørrer og hærder.

Har du brugt en maling, der indeholder flygtige organiske forbindelser / VOC-er (Volatile Organic Compounds), kan disse stoffer – ved afgasning – være sundheds- og miljøskadelige, og give luftvejslidelser hos mennesker.

Vælg derfor en maling med det lavest mulige VOC-indhold, som er 0 gram per liter.

Vores maling indeholder naturligvis ingen VOC.

[modula id=”1436″]

Back To Top