skip to Main Content
Gratis afhentning i vores malingsfabrik    Levering hver torsdag eller fredag.
Prisfald: 50% rabat på 2,5 liter, alle farver undtaget ekstrahvid og rosenkvarts. Prisen efter rabat: kr. 224
Prisfald: 35% rabat på 9 liter, alle farver undtagen rosenkvarts. Prisen efter rabat: kr. 779
Vores webbutik fungerer ikke lige nu. Indtil den igen er klar, kan du bestille varer på email: dorteussing@gmail.com eller tlf: 41569804.

Hver et valg tæller

Der bliver snakket meget om klima og miljø, men der er brug for handling. For det er vores valg, der definerer os.

Vi har taget et aktivt valg. I både stort og småt gør vi os umage for at finde grønnere løsninger. Vi fortæller gerne om hvad vi gør, og hvor vi er nået til.

Du er altid velkommen til at skrive til os med gode løsninger, som kan gøre os endnu mere klimavenlige.

SKRIV TIL OS

 

Produktion

Alle vores produkter er lokalt produceret – i Ringsted. Vi har en lille – forholdsvis manuel – produktion, og gør os umage for at begrænse spild af råvarer og ressourcer gennem hele processen. Når vi har blandet, og tapper vores malingen, tømmes blandekar og rør til vi kun har cirka 1/2 liter maling til overs.

For at sikre at malingen er frisk, når du køber den, blander vi kun de mængder, der er behov for. Vores maling har, i forhold til konventionel maling, en begrænset holdbarhed på 6 måneder, da vi har valgt ikke at bruge sundhedskadelige konserveringsmidler i vores maling.

Certificering

Vi ønsker at være med til at skabe tryghed og sikkerhed. Især hvis du har problemer med allergi i din hverdag – og bolig. Derfor er vi i gang med at certificere vores maling. Men vi ønsker kun at arbejde sammen med ordninger, der har samme skrappe krav, som vi sætter til os selv. Vi glæder os rigtig meget til at kunne sætte mærket på vores spande – og fortælle dig om det.

 

[modula id=”2564″]

Emballage

Som en af de eneste malingproducenter i Danmark bruger vi udelukkende genbrugsplastspande. Der kan derfor være mindre farveforskelle mellem spandene.

Spanden er lavet af PP plast, hvis miljøpåvirkning er blandt de laveste. Der bruges færre naturressourcer til at producere PP plast, og samtidig generere det færre affaldsprodukter i produktion og bortskaffelse.

Til spanden er valgt en PVC-fri folieetiket, som samtidig kan modstå vind og vejr, når vi sender malingen hjem til dig.

Transport

For at begrænse vores CO2 udledning har vi valgt kun at få afhentet varer i Ringsted en gang om ugen – om onsdagen. Vi har valgt onsdag, da vi ved at mange maler i weekenden – og derfor gerne vil have leveret inden weekenden.

Farveprøver

Bestiller du en farveprøve hos os, vil du se at vores naturmaling er malet op på karton, som er Ecolabel mærket, FSC og ISO certificeret.

Vores hilsen til dig er trykt på FSC samt ISO certificeret karton, og den valgte konvolut er FSC certificeret.

For os er det sund fornuft at undgå kemi, som er skadelig for dig og din bygning. Det giver mening at begrænse brugen af stoffer i hverdagen, hvor vi ikke – fuldt ud – kender deres indvirkning på os.

Vores malinger er skabt som et bedre alternativ til konventionelle malerprodukter. Udviklet som en reaktion på VOC, MI og lignende konserveringsmidler – og deraf resulterende allergier.

Så om det er miljøbevidsthed, ønsket om at renovere din bolig med respekt for tradition eller om du har problemer med allergi i din hverdag – og bolig, så står vi altid klar til at hjælpe dig til at finde de gode løsninger hos os.

Rigtig god arbejdslyst!

[modula id=”2563″]

Back To Top