skip to Main Content
Gratis afhentning i vores malingsfabrik    Levering hver torsdag eller fredag.
Prisfald: 50% rabat på 2,5 liter, alle farver undtaget ekstrahvid og rosenkvarts. Prisen efter rabat: kr. 224
Prisfald: 35% rabat på 9 liter, alle farver undtagen rosenkvarts. Prisen efter rabat: kr. 779
Vores webbutik fungerer ikke lige nu. Indtil den igen er klar, kan du bestille varer på email: dorteussing@gmail.com eller tlf: 41569804.

#1 Mal med omtanke
Der er ingen grund til at bruge skadelig kemi, når du kan undgå det. Råvarerne til vores naturmaling er alle godkendte til brug i fødevarer.

#2 Kræv fuld transparens
Vær opmærksom på det, der står skrevet med småt. Vi deklarerer 100%.

#3 Tænk på hinanden
Vælg et sundt indeklima for dig og dine omgivelser.

#4 Se skønheden i det enkle
Skab æstetik med naturens farver og materialer. Vi arbejder kun med naturlige materialer.

#5 Tag et aktivt valg
Der er meget snak omkring klima og miljø, men der er brug for handling. Vi har taget et aktivt valg. Vær med til at ændre måden vi maler på.

Farver med følelser

Farver gør en forskel – en stor forskel. En farve kan samle et rum, give det stemning og personlighed – og gøre det til dit sted. Du skaber magi, når du bruger skønne naturfarver, fulde af dybde og reflektion, i samspil med det helt rigtige lysindfald.

Liebhaver sommerhus i Tisvildeleje

I sommeren 2020 byggede Egen Vinding & Datter dette skønne sommerhus i Tisvildeleje tæt ved strand og sommerliv. Sommerhuset er opført i de bedste materialer og efter vores principper for bæredygtigt byggeri. Indenfor er skønne, varme farver med til at skabe en naturlig kobling mellem inde og ude.

 

[modula id=”2297″]

Drømmen om det bæredygtige hus, der blev til virkelighed

Det Åndbare Hus startede som en drøm om at bygge det mest allergivenlige og bæredygtige hus, hvor der ikke var problemer med fugt og skimmelsvamp.

I 2016 byggede arkitektfirmaet House, i samarbejde med Egen Vinding & Datter, Det Åndbare Hus. Husets arkitektur understreger åndbarheden og udstråler omtanke for naturen i et tidssvarende design. Indenfor i boligen er der malet med vores diffusionsåbne naturmaling.

 

[modula id=”2457″]

Transformation af Klima-, Energi- & Bygningsministeriet

I 2015 fik Malene Bach og Bertelsen & Scheving Arkitekterne til opgave at renovere Klima-, Energi- & Bygningsministeriet. Det blev til en sand transformation med stor respekt for bygningens historie, den oprindelige ide og de arkitektoniske kvaliteter. I farvesætningen har Malene skabt kunstnerisk arkitektur med sammenhæng mellem rummene. Malene brugte vores maling til at transformere ministeriet.

 

[modula id=”1710″]

Back To Top